Dienstverlening

Beheer en Exploitatie Advies Adverteren

Referenties

Samenwerking

Beheer en Exploitatie
BKS Parking beheert, exploiteert en investeert in bestaande en nieuw te bouwen parkeervoorzieningen in de Randstad, maar desgewenst ook daarbuiten. BKS Parking zorgt voor een optimaal rendement door snelle en vakkundige reparatie bij mechanische en elektronische storingen van parkeer- en betaalapparatuur.

Technisch Onderhoud

BKS Parking is een servicegerichte organisatie en verzorgt de meest uiteenlopende technische werkzaamheden op het gebied van parkeerinstallaties. Een team van technische professionals kan 24 uur per dag in veel gevallen directe oplossingen bieden bij storingen. Natuurlijk is preventief onderhoud van apparatuur en installaties onontbeerlijk, evenals aandacht voor schoonmaak en verlichting.

Administratie

BKS Parking verzorgt desgewenst de totale financiƫle administratie van uw parkeervoorziening: van omzetanalyses tot het opstellen van jaarrekeningen, debiteuren- en crediteurenadministraties, alsmede loonadministraties. Uiteraard kunt u ook kiezen voor uitsluitend de administratieve/financiƫle verwerking van de geldstromen. De uitgifte van parkeerabonnementen en reserveringen van parkeerplaatsen worden contractueel en administratief volledig verzorgd.

24-uurs Toezicht

Vanaf de meldkamer van BKS Parking worden 24 uur per dag alle parkeerfaciliteiten in de gaten gehouden. Via intercoms worden klanten met vragen te woord gestaan en bij calamiteiten kan direct worden ingegrepen.